Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

CREATON Visio Taška základní 1/1 "FINESSE" černá glazura

crvcgKód:

CREATON South-East Europe Kft.

Výrobce:
na objednávkuDostupnost:
104,25  / ksCena bez DPH:
126,14  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
CREATON Visio Taška základní 1/1 "FINESSE" černá glazura

Obrázek (1)

Popis: CREATON Visio Taška základní 1/1 "FINESSE" černá glazura

Hmotnost výrobku činí pouhých 3,5 kg/ks. Vyrábí se z nejlepších a nejčistších ložisek keramické hlíny inovativním procesu vypalování KERALIS při teplotě nad 1100°C. VISIO má v celém průřezu jednotnou barvu. To znamená, že okraje řezané tašky nevyžadují při pokládce další nátěr. Díky unikátní výrobní technologii se vyznačuje vysokou hustotou a nízkou nasákavostí. Tím je zajištěna její vynikající odolnost vůči škodlivým účinkům všech faktorů prostředí – mimo jiné mrazu, vody, ohně a UV záření.

Boční drážka VISIO účinně odvádí vodu a zajišťuje výjimečnou těsnost a účinnou ochranu proti vnikání nečistot. Použití vhodné membrány z nabídky CREATON při pokládání střechy umožňuje pokládku tašky VISIO na střešní ploše s úhlem sklonu již od 10°. Díky tomu se model ideálně osvědčuje v případě moderní architektury.
Lidé, kteří hledají spojení módní formy s výraznou elegancí, by měli věnovat pozornost křišťálové glazuře NOBLESSE. Tato exkluzivní verze tašky má díky přídavku třpytek do glazované plochy jeden z nejefektnějších povrchů v nabídce značky CREATON.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen