Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

VELUX Elektrické výklopně-kyvné střešní okno GPU 006621 SK06

vgpu006621sk06Kód:

VELUX Česká republika, s.r.o.

Výrobce:
8 a více dníDostupnost:
33 149,08  / ksCena bez DPH:
40 110,39  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
VELUX Elektrické výklopně-kyvné střešní okno GPU 006621 SK06

Popis: VELUX Elektrické výklopně-kyvné střešní okno GPU 006621 SK06

Výklopně-kyvné střešní okno je nově dostupné s dálkovým ovládáním! VELUX INTEGRA® GPU umožňuje vyhlédnout ze střechy do okolí, jako byste stáli venku.

Bílé bezúdržbové provedení garantuje minimální nutnost údržby, nízkoenergetické trojsklo pak maximální tepelnou izolaci.

Integrované motory v rámu okna zajišťují bezpečné a plynulé ovládání. Horní madlo s ventilací oceníte pro možnost přetočení a snadné umytí. Dešťový senzor zajistí automatické zavření okna v případě deště. Elektricky ovládané střešní okno VELUX INTEGRA® GPU je vhodné pro instalaci do každé místnosti. Díky tomu, že je ovládáno dálkově, pod něj můžete postavit nábytek a stále k němu mít přístup.
Pokud navíc přidáte systém VELUX ACTIVE with NETATMO, zajistíte si automatické větrání. VELUX ACTIVE with NETATMO představuje snadný způsob, jak vylepšit vnitřní prostředí vašeho domova.

Senzory měří teplotu, úroveň CO2, vlhkost a ovládají vaše produkty VELUX INTEGRA®. Můžete je také ovládat odkudkoliv prostřednictvím aplikace VELUX ACTIVE.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen