Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

TRANSFORM TRAPLAST Plastový Lehký plotový základ 196/170, délka 1,2m, Šedá

t27521Kód:

TRANSFORM a.s. Lázně Bohdaneč

Výrobce:
na objednávkuDostupnost:
231,67  / ksCena bez DPH:
280,32  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
TRANSFORM TRAPLAST Plastový Lehký plotový základ 196/170, délka 1,2m,  Šedá

Obrázek (1)

Popis: TRANSFORM TRAPLAST Plastový Lehký plotový základ 196/170, délka 1,2m, Šedá

Krycí křídla umístěná na obou podélných stranách základu vytvářejí plochy bez trávy a plevelů. Díky tomu je možné při sekání ploch blízko plotu využívat všech typů travních sekaček bez omezení. Zcela odpadá nutnost ručního dočišťování. Základ také brání vniku zemní vlhkosti do oplocení. Zvýšená nadzemní část zajišťuje, že jsou plotová pole uložena nad terénem a jsou tak chráněna před zemní vlhkostí. Zároveň je zamezeno vniknutí zvěře na oplocený pozemek.

Základ se používá při výstavbě pletivových a tyčkových plotů všech typů i při opravách a údržbě stávajícího oplocení. Drátěné pletivo lze přichytit k základu nejlépe samořeznými vruty, čímž zároveň zabráníme deformaci jeho dolního okraje. Konstrukčně je plastový plotový základ řešen velice účelně. Jeho použití je jednoduché a praktické díky tomu, že podzemní část základu je tvořena fixačním žebrem, které stabilizuje jeho polohu v terénu. Vzájemnému vychýlení jednotlivých dílů brání čelní zámky.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen