Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

TRANSFORM TRAPLAST Plastová Přepravní podlážka 800/600, mix

t80008Kód:

TRANSFORM a.s. Lázně Bohdaneč

Výrobce:
na objednávkuDostupnost:
168,20  / ksCena bez DPH:
203,52  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
TRANSFORM TRAPLAST Plastová Přepravní podlážka 800/600, mix

Obrázek (1)

Popis: TRANSFORM TRAPLAST Plastová Přepravní podlážka 800/600, mix

Jejich povrch je lehce čistitelný a nevyžaduje žádnou údržbu. Protože palety díky své konstrukci zapadají jedna do druhé, ušetříte při jejich skladování a dopravě 40 % místa. Standardně jsou vyráběny ve dvou modifikacích – hladké, nebo se stabilizačním okrajem, který brání sesunutí naloženého zboží z palety. Palety tvoří jednolitý kompaktní výlisek, a proto se ani při častém použití nerozpadají ani neštípají.

Po uplynutí doby jejich životnosti jsou znovu plně recyklovatelné. Materiál TRAPLAST™, ze kterého jsou palety vyráběny splňuje i náročné hygienické předpisy a proto jsou ideální nejen do „čistých“ provozů, ale i na export. Palety jsou nenasákavé, odolávají povětrnostním vlivům, vlhkosti, houbám, cizopasníkům a běžným chemikáliím.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen