Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

MAPEI ULTRACOLOR PLUS 162 - Rychle tvrdnoucí malta - fialová 2kg

mkkucp162Kód:

MAPEI, spol. s r.o.

Výrobce:
8 a více dníDostupnost:
173,63  / ksCena bez DPH:
86,82  / kg
210,09  / ksCena s DPH:
105,04  / kg
Množství:
MAPEI ULTRACOLOR PLUS 162 - Rychle tvrdnoucí malta - fialová 2kg

Obrázek (1)

Popis: MAPEI ULTRACOLOR PLUS 162 - Rychle tvrdnoucí malta - fialová 2kg

Oblasti použití:
Spárování všech typů keramických obkladů a dlažeb (jednou a dvakrát vypalovaných, klinkeru, glazované keramické kameniny atd.), dlažby typu cotto, kamenných materiálů (přírodní kameny, mramor, žula, aglomeráty, atd.), skleněných a mramorových mozaik.
Zaručuje naprosto jednotnou barvu, nevytváří výkvět na povrchu, rychle vysychá, a tím umožňuje rychlé provozní zatížení podlah a obkladů.

Technologie BioBlock® použitá při výrobě tohoto produktu, zabraňuje ve vlhkém prostředí tvorbě a bujení různých typů plísní na povrchu spár.
Kromě toho, je použitím speciálních hydrofobních přísad při výrobě této malty umožněno získat spárovací hmotu, která se vyznačuje vysoce hydrofobními (technologie DropEffect®) vlastnostmi; proto má menší sklony ke špinění a vyznačuje se vynikající trvanlivostí.

Ideální pro výplň spár venkovních fasád, balkonů, teras, bazénů s chemicky neupravenou vodou, koupelen a kuchyní; dále je určen zejména pro spárování podlah v supermarketech, motorestech, restauracích, letištích a prostorách přístupných veřejnosti.

Technické údaje:
Doba zpracovatelnosti směsi: 20–25 minut.
Čekací doba před provedením konečné úpravy: 15–30 minut.
Pochůznost: cca po 3 hodinách.
Provozní zatížení: po 24 hodinách (v bazénech a nádržích po 48 hodinách).
Barvy: 26 barev.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen