Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
0,00  s DPH
  • Zobrazit

MAPEI ECO PRIM PU 1K - Jednosložkový rychleschnoucí polyuretanový primer 10kg

meppu1kKód:

MAPEI, spol. s r.o.

Výrobce:
8 a více dníDostupnost:
4 040,30  / ksCena bez DPH:
404,03  / kg
4 888,76  / ksCena s DPH:
488,88  / kg
Množství:
MAPEI ECO PRIM PU 1K - Jednosložkový rychleschnoucí polyuretanový primer 10kg

Popis: MAPEI ECO PRIM PU 1K - Jednosložkový rychleschnoucí polyuretanový primer 10kg

Oblasti použití:
Univerzální reakční nátěr k penetraci, zpevnění a uzavření povrchu před nanášením vyrovnávacích stěrek a ke zlepšení přídržnosti materiálů na bázi epoxidových a polyuretanových pryskyřic k podkladu.

Eco Prim PU 1K (zapískovaný) může být nanášen na podklady z betonu, kalciumsulfátu, magnezitové potěry, xylolitové potěry, dřevěné podlahové dílce, dřevotřískové, dřevoštěpkové a dřevovláknité desky, zbytky lepidel, vyschlé podklady ze sádrokartonových desek, sádrové podklady (Fermacel desky), keramický obklad, terazzo, atd. Dále se používá v systémovém řešení s použitím lepidel Ultrabond P 990 1K, Ultrabond Eco P991 1K a Ultrabond Eco S955 1K při lepení na podklady z litého asfaltu.

Eco Prim PU 1K může být dále použitý jako kotevní můstek před použitím lepidel na bázi epoxidu a polyuretanu a jako uzavírací nátěr betonových podkladů (ne však vytápěných!) s nadměrnou zbytkovou vlhkostí v podkladu (do 4%). Čerstvý povrch Eco Primu PU 1K po nanesení na podklad
zasypte křemičitým pískem. Pouze při dodržení podmínky doby zrání méně než 48 hodin a lepení krytin reakčními lepidly na bázi polyuretanových nebo epoxidových pryskyřic lze lepit krytiny přímo.

Technické údaje:
Konzistence: tekutá.
Barva: hnědá.

KATEGORIE

Mohlo by vás zajímat
Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Virtual Building s.r.o., Maleč 41, 582 76 Maleč, IČ 28804597 - Kompletní sortiment pro Vaši stavbu - HELUZ, PROFIBLOK, HEBEL, YTONG, PORFIX, PENOPOL, DCD, BACHL, JAP, KNAUF INSULATION, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL, DITON, BEST, PREFA, RIEDER BETON, KB BLOK a spousty dalších značek ..

JavaScript musí být povolen